39 weeks and perut keras

Hi moms, hari ni dah masuk 39 weeks tapi perut terasa keras and tegang, memang macam tu ke? Rasa macam padat sangat dah. Risau if anything happen. Tapi baby masih active lagi takmau keluar lagi dan masih takde tanda nak bersalin 😭

3 Balas

sama la sis.. msuk 39 ni kerap baby mngeras tpi aktif ja dlm perot. berjalan dh berlari pon dh.. ashh kna tggu suami balik la mnggu ni ajk bersama. btoi2 iktiar akhir dah

5mo ago

Saya dah kerap bersama, berjalan, naik turun tangga tapi takde tanda lagi. Syok kot duduk dalam perut hmmm

tulaa stress kan fkir bila laa nk beranak ni. lg2 yg due lg lmbt pd kita tau2 dh beranak dlu haha