BOTOL SUSU ANTI COLIC ?

Moms boleh share tak botol susu anti colic utk new born ? #pleasehelp #firstmom

6 Balas

Hampir semua jenama ada botol dan puting susu anti colic. Pigeon, NUK, Autumnz, Pump On The Go. Kita je beli kena tengok label produk atau tanya sales assistant dn sesuai dgn anak.

baby saye pakai brand Nuk anti colic bottle (teats pakai latex sbb die lembut lgi untuk nb)

Brand MAM pun okay. Nak basuh pun senang sebab boleh buka belah bawah botol

Cari philip avent ppsu. Anti-colic

baby sy guna hegen, mmg berbaloi

Baby saya guna Dr Brown's 😊