Tips pls , moms 😔

Hello moms. Bole bagi tips macamana mudah bersalin untuk yg kena paksa bersalin sbb gdm prob ? Sy admit ward 02hb 10 ni. Bole share tips mommie2 😔 takut 😭#firstmom #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

kalo saya dulu rajin berjalan, jalan itik, ketuk ketampi, minum air kelapa pure buka terus minum takde campur apa. elok seminggu terus rasa sakit contraction. masa sama saya selalu ckp kt bby dlm perut keluar time trikh cmni. alhamdulillah dimakbulkan doa ngam2 38w tu saya bersalin.