Berapa weeks sesuai beli barang2 keperluan

Hi moms berape weeks waktu sesuai beli brg2 keperluan bby n ibu bersalin Ye? Dan barang ape y patot dibeli? Sy dah masuk 7 bulan tp tk beli ape2 lg sbb first preg sy tk berapa tahu dan tkde pengalaman.. #ingintahu #firstmom #firstbaby

5 Balas

masuk trimester kedua sye dh start beli.. sbb time tu rse sihat nk pusing2 mall 😂 nt smpai mase perut dh besar dh x larat nk merayap lama2. time tu nt dh blh window shpg je hehe.. @ blh tmbh2 sikit lg apa yg perlu

2y ago

heheh.. sy nk beli tp Mk sdare ckp tungu 7 bulan baru beli.. sy pon tk thu sbb tkde pengalaman