Baby keraskan badan

Hi moms, baby sy 2m12d selalu keraskan badan dia sampai lenguh nak pegang. Menyusu pun main tarik2 kdg2 nagis, megerang. Sebelum ni dia okey jer tiba2 dlm 1 minggu ni dia selalu ngis seblum tidur(mungkin letih kot). Sering jgk dia tengok atas or pusing kepala sebelah kanan...ada tak baby yg sama mcm baby sy ni?#firstbaby #pleasehelp

6 Balas

saya letak bantal support bawah baby n pegang kepala je bg ke arah dada untuk menyusu so xde sakit tgn n badan, baby saya dok tarik2 jgk nipple growth spurt nk mbesar huhu