TUKAR SUSU

hi moms, ada tak suggestion susu yang boleh gantikan S26 purple langkah 2. susu tu okey utk anak saya tapi saya nak cuba tukar susu yang lebih mesra poket 😭

1 Balas

masa ank 1st pun dulu bg enfalac, tp mujur ank berat naik xcntik..tukar anmumlac. tp still tak mesra poket. so adiknya sy tak intro susu mahal. penah bg enfalac dia xnk. so ke dutch baby but too sweet for me..lastly lactogen till now...average spending rm100/mth fm (1.8kg + 650g) sbb ank kuat nyusu..