Anak Sakit Mata

Hi mom's Nak tanya anak sis sakit mata lah Mula mula ade bintik merah, Lepas tu Hari kedua dah Jadi mata bengkak merah terus Sekarang Hari ke 4 masih macam tu juga, ade berair sekarang Ape sis nak buat ye, kesian tengok dia #rawatanyangsesuai #Barusetahun

Anak Sakit Mata
3 Balas

Takde rawatan yg sesuai kat app ni melainkan bawak ank ke klinik..ni melibatkan mata dia.dah 4 hari awak biarkan ke?kenapa tungu smp 4 hari ?sepatutnya terus bawak ke klinik

Bila ank sakit..dan mkin melarat..trus refer hstpal..tkut anak ada apa2 jngkitan..

lebih baik bawa jmpa doctor untuk mendapat kan rawatan. 😥