Batuk dan selsema (bersin)

Hi mommy... Sya nk tnye, baby usia 2 bulan 10 hari. Batuk dan asyik bersin. Mcm mne sya nk hilangkan? Sya risau tgk anak sya asyik batuk dan bersin. Baru harini baby asyik kerap terbatuk². Kalau bawa g klinik doctor ade buat ape2 rawatan tak ? Sbb baby xbole makan ape2 ubat ubatan.. Mohan bantu saya klau ade ibu² pernah terjadi mcm sya skrg ni..🙏🙏🙏🙏 #firstmom #seriusnanya #firstbaby #bantusharing #bantusharing #bantusharing #bantusharing #bantusharing

1 Balas

helo puan.. sy baru² ni bby 2m25d batuk+bersin+berhingus sikit. sy pg hospital tny kot² ada rawatan. sekali tu doktr bg syrup paracetamol bwh 6tahun utk bby sy. doktor akn bg sukatan ubat ikut berat bby. klu bby puan masi lg batuk+bersin ble cuba jumpa doktor.

1y ago

thanks.. my baby dh sembuh. yes. doctor bgi syrup utk dia.