klinik kerajaan

hi mommy.. sy pregnant 11week,selalu follow up ke hospital swasta..dalam masa yg sama saya ada buka buku merah di klinik kerajaan ada follow up 2x juga.. blh ke sy stop terus check di klinik kerajaan tu dan follow up di hosp swasta je? apakah akan ada masalah nanti bila sy daftar kelahiran baby saya.. mohon pencerahan..

1 Balas

hai..sy ada kawan yang checkup dua tempat swasta dan kerajaan..kalau sis refer nak bersalin kat swasta its ok..tp kalau sis refer nk bersalin hspital kerajaan better ikut juga schedule checkup buku merah tu sbb nanti doctor sana akan minta buku merah bile nak bersalin..

5y ago

saya refer nak bersalin swasta juga sis..sebab saya buat program bayi tabung kat hospital swasta tu ..terimakasih penjelasannya..😊