baby 3 bulan

hi mommys, sekarang anak lepas susu je 5-10 minit macam tu akan berak tapi sikit, sebelum ni 2hari sekali berak, masuk 3 bulan jadi tiap kali lepas susu berak, banyak kali jugak la tukar pampers.. pastu taik dia warna kehijauan sikit☹️ ada tak yang sama macam saya?#firstmom #ingintahu #seriusnanya

baby 3 bulan
2 Balas

spu krim baby kt dubur dia sis merah sgt da tu mcm cirit birit. kalau berterusan pegi klinik

2y ago

okay baik.. haritu pergi checkup bagitahu nurse taik anak warna hijau2 dia sama ada bby dapat susu foremilk atau ibu ada salah makan, pastu pasal kerap berak selepas susu sebab susu ibu cepat hadam... sebelum ni susu ibu jugak tapi takda pulak kerap macam ni sampai merah2 bontot ☹️