Alah Mengandung

Hi mommys , saya pregnant dah 9 week , and muntah muntah , kurang selera makan .. bila makan nt perut macam kembung and mesti akan muntah , tambah2 sblum tidur , mesti kena muntah dlu kalau tak perut x selesa dan sukar nak tido. Bole tak kongsi pengalaman and apa yg mommys2 buat untuk kuat .. #1stimemom #advicepls #mommybuntu

13 Balas

sy banyak makan kurma, susu kalau boleh minum teruskan, air masak jgn tinggal and banyakkan rehat.

4y ago

Terimaa kasih ye mommy .