Sakit Pinggang yang teramat

Mommys. .normal or tanda nak bersalin bila tiba2 sakit pinggang yang teramat. .sakit tu dtg n pergi. .sejak mlm td. .nie da 3x sakit mcm tu. .pregnant nie sy jarang sakit pinggang. .so bila tiba2 skit pinggang tu dtg mmng sakit smpi keluar air mata. .pastu akan hilang bila 5 minit. .ade tak siapa2 tahu. .please bantuu. .sy 37 weeks. .#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

cek berapa kali kekerapan sakit tu..

2y ago

okay2. .noted. .sbb dr ade jgk pesan dkt sy. .klu sakit pinggang yg teramat pg emergncy. .tu tnye dlu kt sini sblm pgi 😅😅