Week 21 Baby Kick

Hi Mommy..nak tanya baby kick week 21..sy berasa baby kick tu tp sangat² jarang berasa kick tu. ada sapa² macam sy tak. Btw, ni 2nd pregnancy n gap dgn 1st pregnancy 6 tahun.dah check up KK,nurse kata jgn risau sbb baby masih kecik tapi tulah tetap risau.boleh bg kata² positive kat sy

1 Balas

betul kata nurse tu sis. lain la kalau dah sampai waktu kena tanda kick baby tu, masih tak rasa/jarang² rasa. yg tu patut risau. skrg lek2 je okay