Gemuk dari sebelum pregnant

Hi mommy.ada tak kat sini dari sebelum pregnant dan gemuk.kalau nak scan awal kandungan boleh nampak ke.atau tak nampak sebab lemak terlalu tebal?nak g scan tp perut gemuk risau xnampak sbb lemak tebal😂😂 Edit tambah soalan.scan tu biasa doktor scan kawasan mana ya?bawah perut ke? Pregnant sblum ni scan bawah perut then doktor tu bebel kata bawah sgt.sy xtau apa mksud dia.kantung ke bawah atau apa #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

Sy kurus..tapi scan susa jgk..yg penting sebelum scan tahan kencing dlu..