Susu badan tiada

Hi mommy2,nk tny.sy bru bersalin & tiada susu badan.sy kesian pd ank sbb bila nurse suruh bg susu badan,sy tiada.apa harus sy buat?btw,sy blm lg blk dr hosp & blm berurut.#pleasehelp #bantusharing #Susubadan

3 Balas

mkn byk sikit. suruh husband bwk makanan wktu melawat. minum air masak byk. bgi je ank direct feeding utk ransang susu keluar.sambil duduk tu urut dkt breast. boleh google cara urutan sendiri.

1y ago

alhamdulillah..sy da berjaya bf bby sy🥰🥰sikit tp ada susunya..