Susu karihome

Mommy2 yg bagi anak susu karihome boleh share pengalaman tak? Sesuai ke susu tu dengan anak? Apa kelebihan dia ya? Nk beli tapi harga agak tinggi, nk survey dulu

2 Balas

Mommy konsep susu formula ni kena try and error. Okay untuk baby A, tapi tak okay untuk B. So nak tahu sesuai untuk anak awak atau tak, kena try lah. Saya suggest awak cuba dengan packaging yang kecil atau susu yang murah ke susu yang mahal.

Awk klau mau saya ada. Nk letgo murah. Baru guna sikit je