Scan gender

Hello mommy2. Week brpa yg sesuai utk scan gender ya? Saya dah 18w

7 Balas

dah boleh tu sis , saya haritu scan 19w ( details scan ) terus nampak . lepastu ada scan dgn doc kk pun dia kasi tgk gender . skrg saya dh 29w buat 5D , lagi jelas nampak .

Sy 19w++ hehe tunggu 20w ++ nak p buat detail scan skali. Skali scan gender.. Excited sikit sebba abg dia boboi 😂 Harap2 gegirl laa kalini..

dah boleh . tp saya lbih suka besar sikit . lagi jelas . saya slalu buat 22w skli detail scan .

In Shaa Allah boleh dh sis..sy pun 18w+ baby bg kerjasama bg tgk jantina

18w keatas sis tu pun Klau bby bagi krja sama

saya scan 28wk memang jelas sangat lah

20w ke atas lg okay