Anemia detected

Mommy2 semuaa nak tanya, klu kita ada mild anemia dgn hb low ada kemungkinan ke kena bersalin awal .. Btw sy dh 35weeks .. Doctor cakap kalau tak okey kena cucuk dekat punggung.. ada ke mommy2 dekat dalam nie yg pernah alami situasi mcam nie. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Sy dh kena cucuk masa 26w. Hb drop teruk lps kena covid & result lab pun mmg x cantik.

2y ago

Berapa kali cucuk bgantung pd dos yg dktr tetapkan. Sy kena 7kali, jd 7hari ulang alik kk. Skrg alhamdulillah hb naik..tp still kena mkn ubat.