Punca hb low

Hi mommy² semua maaf nak tanya, apa ye punca hb jadi low?? saya buntu setiap kali check up hb sy low padahal hari² sy minum acid folik, minum susu, makan daging, sayur bayam, kurma, jus mamariam pun sy minum tapi tetap hb low 😞 #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

14 Balas

elakkn minum kopi, teh, milo sbb semua ni ada caffein. makan oren

2y ago

ok baiklah terima kasih ingatkan ☺️

Dah berapa minggu? Hb dari awal sampai skrg berapa sis?

2y ago

dah 23 minggu.. Hb dari mula² bukak buku ok je 12.5.. lepas dari tu asyik 11 je smpai skrg

Lau nak cantikkan hb minum ap

2y ago

buat jus jambu batu sendiri 👍🏻👍🏻

Ada minum kopi, teh, milo x?

2y ago

so far kopi dengan teh memang dh tk minum.. milo pun jarang.. ke sebab milo ye 🤧 kalau sbb tu terima kasih ye sebab ingtkn.. sy akn stop ambik milo lah lepas² ni 🥲