Doakan saya

Hi mommy² sekalian. Ni bukan soalan, saya Alhamdulillah selamat melahirkan anak 15/8 yang lepas tapi yang amat menyedihkan saya adalah saya disahkan positif COVID-19 sebab ada contact rapat dengan seorang pesakit masa dalam laboor room. Sekarang saya kena asingkan diri dari keluarga dan baby. Doakan saya kuat ok. #covidfighter 😭

7 Balas

Allahu takut ya klau kne jangkit bila nk bersalin Nk2 kat lb or kat wad .. Bkn apa tak snggup nk jauh ngn baby.. Semoga mommy tabah ye.. InshaAllah baby OK kuat kan semangat ye..

semoga sis diberikan kekuatan dan dipermudahkan segala urusan. Aamiin. boleh tau hospital mana sis bersalin tak?

Expert

Dah dengar banyak kes yg berjangkit sewaktu nak bersalin..hospital teluk intan pun sama

allahu macam mana hospital boleh terlepas sorang +ve covid? rasa nak saman je

Knpa duduk nan org positif, hospital ni ntah pape atau awak da kena dulu

3y ago

Jgn mcm tu la risau sy

semoga awak tabah ..

Expert

Semoga cepat sembuh