PEDIH ULU HATI

Mommy2 pernah pedih ulu hti time prgnant tak ? .. saya dah makan gaviscom tpy still sama .. ada suggest lain yg bole kurang kan pedihh ulu hati ?

2 Balas

Jgn makan spicy food, semua food yg ada rempah ke. Makan kuantiti ckit je tapi kerap. Sye try buat mcm ni jela. Then makan yogurt utk kurang kan pedih hati.

Mkn dlm kuantiti skit tapi kerap Kurgkn pedas Klo blh mlm tu jgn mkn yg heavy Ni doc bgtau sy Tp sy try dlu ikut kdg ok kdg sme je😂