Gerakan baby

Hello mommy2. Nak tnya masa week berapa ya boleh rasa gerakan baby? Nak kepstian, tiap Kali tidur dan bermiring saya ada rasa buble2, something bgrak dalam prut tapi sebentar saja. Saya sekarang dah 13week

3 Balas

Hai . Saya 13w dah boleh rasa pergerakan baby . Rasa bubble2 meletup geli2 tu . Saya baca artikel mana saya lupa tah , baby bergerak 12w . Akan ada ibu yg boleh rasakan pergerakan baby waktu ni , tapi tidak semua . Alhamdulillah kita dapat rasa awal 😘

sama la.. sy 13 mnggu pn rasa.. doc cko sbb ank ke 3 kn.. rse dia slow2 je.. xkuat pn time relax blh la rase

Hello. Setiap orang lain lain rasanya. Macam saya dapat rasa gerakan, 20weeks ++