BP Tinggi

Mommy2 nak tanye bahaya ke baby dlm kandungan klw bp tinggi, usia kandungan sy 13 week, sy nie klw chek bp mesti tinggi ulang makin tinggi, ulang lg makin tinggi, dokter ada bg appointment untuk jumpa doctor pakar, agak nya doktor pakar cakap ape ea, siapa mommy yg mcm sy prgnt tp ada BP tinggi, atau klw kita terus kan ape resiko kat baby

1 Balas

Bp tinggi risiko baby lahir premature sis. Mcm kawan sy, lahir masa 25weeks. Jaga diri elok2 tau. Jaga makan dan elakkan terlalu penat. ☺