Hospital Serdang

Hi mommy2 , nak tanya , bersalin kt hospital serdang okay dak ? Selesa tak ? Saya sekarang dh 37w , Kami plan nak bersalin di hospital putrajaya , tapi ada orang kata kalau bukan keje gomen payah nk dapat kat situ . Jadinya kami nak get ready la kalau kena tendang ke serdang . First baby ni . Due date 7/11 , ada sesape yg sama ka due kita ? 🤭 #firstbaby #bantusharing

1 Balas

ramai jugk kenalan brsalin sana so far ok je lynn dri nurse and doctor bebaik je . saya pun tngah fkir ni nk brsalin mane ingt g serdang jugk 😅😅