Samar samar upt

Mommy2 kat sini.. nak tany, kalau upt mcm ni +ve ke ? Sebab dia samar2 mcm tu. First time so tak tahu sangat psl ni.. hrp semua dpt membantu. N kalau nak check lg skli, better buat 2 3 hari lg or mcm mana ? Please pleaseee #ingintahu #firstmom

Samar samar upt
2 Balas

Alhamdulillah,, positif puan. Cuma masih sangat baru lagi tu. Cuma lagi dalam 3/4 hari lagi ya. Untuk line lebih terg. Buat sebaik sahaja bangun daripada tidur terus kencing. HCG level lebih pekat. Result pun akan lebih tepat. Sy pun dulu samar. Terus pergi KK untuk cek. Dah 4 minggu terus buka buku pink sbb KK tempt sy terima. Skrg dh 5 month preggy. Alhamdulillah.

Positif. Tapi masih sgt baru lagi. Tunggu lagi beberapa hari dan ulang buat UPT. Inshaallah terang.