sapu minyk panas

Mommy2 kalau kite sapu minyk pns kat belakang takpe kn..xde kesan kat baby kn.. naik tangga.. Sakit sgt xtahan.. 22 minggu pregnant..

1 Balas

xd msala . asal kn minyk pns biase tu bkn yg merah n putih jernih tu . sia bole baca kt btol minyk tu . klau jenis serap d kulit xsesuai tok ibu preggy n bf . ad juga yg da tulis kt situ tok mommy preggy n mommy bf xbole pkai . klau xd tulis sis bole pkai . ari2 pon xpe xd msala