Lendir coklat

Hi mommy2 .. bole tnya klau kluar lendir kecokletan apakah itu bahaya bgi rahim? Sy mngalami kluar lendir coklet bcmpur dgn drah sedikit tpi nda truk apaka itu bahaya atau tdk ?

4 Balas

pergi klinik sis,,klau dh dkt due date keluar spotting darah mcmtu tanda² nk bersalin,,Klau msih awal keluar spotting mcmtu lebih elok sis pergi klinik/hospital

time pregnant klau ade kluar darah/spotting tu x normal.. nurse sy slalu pesan klau ade klua benda2 mcm tu tros g hospital..

better pergi hospital..sy bru je kena..kuar spotting coklat..nurse slalu suruh refer hospital trus

1y ago

Saya refer , saya lak kena perli ngan nurse situ . Sampai rasa malas dah nak pergi sebab sakit hati

Tidak normal.Pegi klinik/hospital sis,jumpa nurse.