hai mommy2

mommy2 ada yg consume ESP Shaklee Mixed Soy Protein Isolate Powder with Vanilla Flavour tak semasa pregnant atau ambil soya selalu semasa pregnant? Anak yang lahir kulit jd sensitif tak? Sbb sy ada dengar ada yg kata kalau masa pregnant consume soya, selepas anak lahir, bimbang risiko kulit anak akan jadi sensitif.. Ada tak mommy2 yg nak share berkaitan ni?

1 Balas

pda mula nyaaa...sy pun slalu minum air soya...bila dpt tahu...kulit baby jd sensitif...sy takut nk minum air soya...