Scan di awal kehamilan

Hi mommy2, ada pernah scan kandungan macam scan saya ni ke, dibawah tu kantung dan janin, diatas tu pula doktor kata pundi kencing. Time scan anak first dulu, tiada pula saya nampak pundi kencing kat atas, tapi yg ni ada pula. Ini normal ke?#ingintahu #bantusharing #seriusnanya

Scan di awal kehamilan
9 Balas

Normal..sama mcm sy msa scan 8 week..Dr suh minum air bnyak bg pundi kencing penuh sbb bru bleh nampak kantung & janin..bile scan, Dr tunjuk yg atas tu pundi kencing yg penuh..ms tu memg penuh sbb tahan kencing..huhu..pastu Dr tnjuk yg bawah tu kantung n janin sekli heartbeat..

normal sis, Saya scan pun mcm tu jugakk. hehe. Saya hari tu tak nmpak janin lagi, baru nampak kantung ja, tapi doc kata kantung sya masih dalam rahim, sbb dkat dgn pundi kencing.

2y ago

Tq sharing sis

Normal saya pun macamtu. Bila minum lagi banyak air, lagi besar nampak pundi tu

2y ago

owh ok sis, lega sikit saya 😅

Normal sis. Awal2 mmg nmpak sbb keneminum air byk. Baru senang nk nmpak baby

2y ago

ok sis 👍😊

normal je. saya nampak juga dan pundi penuh, doc gelak je haha

2y ago

ok sis, tq sharing 👍😘

Rasanyaa saya pun ada laa sis ,

2y ago

owh.. sebab sy first time 😅. tq sharing sis

Sis dah week ke berapa ya?

2y ago

kalau 28feb 1st day last period, betullah 6 weeks sis

Normal

2y ago

Tq sis👍❤️