GBS positive

Mommy yang GBS +ve, memang akan bersalin awal dari due ke? Ada tak mommy yang GBS bersalin ngam ngam due 40w - 41w? Sy dah 36w, detect GBS +ve masa 35w, doc cakap berisiko untuk air ketuban pecah awal.#advicepls #pleasehelp

1 Balas

sy bersalin anak 1st cukup 40w, baby on antibiotic utk 5hari..skrg pregnant 2nd,tgh 39w tp belum bersalin..

1y ago

Sy pun gbs positif untuk anak ke 3..tapi anak sebelum ni tak dakk..nurse cakap kalau kita anak ni dh gbs positif.. Next pregnancy pun akan ada gbs positif