Buka Buku Pink

Hi mommy 😊 Usually bila kita kena buka buku pink yea ??? Beza klinik swasta & kerajaan ??? #ingintahu #bukupink #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Kalau kat kk sebelum 12 weeks dorang suruh bukak, kat tempat saya 7/8 mggu dah boleh bukak. Swasta saya tak sure sbb tak buat kat swasta. Cuma scan details je buat swasta and bwak je buku pink yg kk punya👍🏻

2y ago

Yeke, takde la tmpat saya takde cakap camtu plak. Saya haritu dpt tahu pregnant waktu 5 weeks dtg kk terus buat scan, ada nmpk kantung dgn bijik kecik. Lpastu doktor kata nanti 2 mggu lagi dtg ye bukak buku pink terus means 7 weeks dah boleh bukak. Maybe tmpat sis lain kot😅