Normal ke 6w dah tak rasa apa2

Hi mommy tumpang tanya.. masa awal2 cramp perut, breast sakit, sakit2 badan.. sekarang masuk 6w dah tak rasa apa2.. normal ke? Sy kdg2 overthinking sbb awal tahun pernah gugur (9w)sbb ada spotting darah... Dan brpanjangan sakit badan dan breast smpai pantang pun kluar susu... Sekarang rasa berbeza dari yg sblom ni..#ingintahu #firstmom

2 Balas

inshaAllah normal awak. simptom memang akan comes and goes. saya pun dah seminggu lebih loya2, sakit breast, semput, sekarang nak masuk 7 minggu tiba2 rasa elok je badan. alhamdulillah moga tak datang semula dah sakit2 tu 😅

Normal awak. Kebiasaannya akan hilang, bila kandungan makin membesar. Jangan risau, doa yang baik2. Kalau ada apa apa kelainan jumpa doc ye. Jaga diri.