Mata baby mata tgk kiri

Hello mommy” sy nak tanya pasal mata baby baby sy bru 4 bulan 2menggu tpi mata dia asik pandang kesebelah kiri jakk Tpi KLu ajak berbual cerita dia akan tgk tk lama lps tu dia akan tgk balik sebelah kiri sy sellu juga usap mata dia agar dia pandang kanan juga sma juga dia akan tgk tpi tk brpa lama mcm tu dia akan tgk kiri balik Please ada tips” lain lagi tak Ni anak pertama sy Terima kasih #Tolongbagitips

1 Balas

Maaf puan tiada pengalaman. Kalau ajak borak, main dgn anak pun, dia lebih tumpuan ke kiri ke?

1y ago

Kena maklumkan pada doktor masa cek up anak pada masa akan dtg