susu mana yg ok?

hi mommy, sy nak dapatkan advice susu untuk nb. ada sesiapa pernah try novalac AR and similac? boleh share review?

2 Balas

susu fm xboleh ikut org. semua kena ikut perut anak awk sesuai or x. x semestinya sesuai utk anak org, sesuai utk anak awk jugak. awk kena try and error sendirim beli je dua2 pek kecik, then bagi try tgok mana yg sesuai. kalau x sesuai dua2 kena tukar yg lain sampai jumpa yg sesuai dgn anak awk.

1y ago

faham2 tq ya

Susu formula kena try and error sis. Okay untuk baby lain tak semestinya okay untuk baby awak.

1y ago

baik, tq ya