Status anak

Hi mommy. soalan out of topic just curious. Mommy preggy before nikah.. contoh week 11 baru both nikah.. soalan nya boleh ke anak nanti di binti/bin kan dengan nama ayah nya.

8 Balas

time sekolah menengah dulu ada belajar tentang ni juga, boleh bin/binti ayahnya klu kandungan bawah 4bulan. klu x boleh juga kena bin/binti Abdullah ataupun 99 nama rasul, but Don't worry details kt surat beranak anak diorg isi je nama ayahnya & no ic semua tu cuma bin/binti je lain.