Demamhingus

Hi mommy skalian. Harini baby dh 18day. Saya demam batuk skrang ni huhu. Baby pulak ada bunyi macam ada hingus. Dah bagitahu doc semalam dia kata tu biasa ja. Ada x pertua bagi hilangkan hingus baby kecik bru 18hari huhu.

2 Balas

Hi sis, ya baby i pun ada jugak, nurse and doktor ckp mmg normal. Sis jgn letak babay bawah kipas or aircond terus kat muka letak jauh sikit. And lepas dh 3 month start pakai vicks baby kat chest and back

Cuba buat minyak bawang putih..n sapu kt hidung, dada tpk kaki bby

5y ago

Yee, bakar bawang putih lpstu ketuk sikit n ltk minyak sikit lpstu blh sapu dkt bby