Kulit bayi

Hi mommy semua..sy nak tanya anak sy 1 bulan 24hari..lately sy perasan kat leher naik seolah2 panau..bintik2 putih tu..normal ke mcm ni? Sy x berani nak letak ap2 krim lagi..mohon bantu🥹 #firstmom #ingintahu #bantusharing

Kulit bayi
2 Balas

Mungkin kulit sensitive? Atau x sesuai dgn sabun tu? Confirmkn dgn doctor ya klu sis rsa merisaukn sampai baby pn x selesa

masa baby baru lahir ade sapu pape ke? pkai sabun or bedak ke or lotion ke?

4w ago

xde..Sy mmg jenis x suka guna ap2 lotion/ bedak klau baby..cuma lately guna sabun skit masa mandi..itupun sekali sehari je guna..