Gdm semasa hamil

Hi mommy semua,siapa sini yg ade history GDM semasa hamil..memang akan brsalin 2 week awl dri tarikh due date ye?#firstbaby

Gdm semasa hamil
1 Balas

saya kk refer o &g lewat sye 36 minggu 5 hari cek cek gdm sangkut sblm ni bsp cek gula dalam darah je sbb minum air gula 28 week tggi sikit.so hari pergi o&g tu doktor trus suruh induce mase tu jugak.sbb gula ttgi takut efen baby tak igt efen ape hahah mase tuu dah takut dah dengar kena induce soo ape doktor cakap tak masok otakk .😂

3y ago

ha kira baby keluar tempat ² 37 weks