semangat

Mommy semua, sy tak kuat hadapi alahan yang teruk. Muntah, bau semua tkleh. Sy letih. Dah mcm kain buruk. Tolong bg sy kata2 semangat. Sy betul2 tak tahan.. #firsttime #9weeks

25 Balas

sabar yee sis, sy dr 6w smpai 14w alahan teruk.. Masuk air kat klinik, masuk 2nd trmster alahan pon slowly kurg..

5y ago

g klinik mintak ubat veloxin ngn doc, sy okay dgn ubat tuu..

Senang je...kalau awk nk ank tu...awk bertahan...sorg mak ni sggup sakit semua demi ank...

Sme la sis.. Nk mkn pun xboleh.. Asyik muntah je.. Bdn jd letih sgt.. Mampu baring je

Bersabar sis..kuatkan semangat demi baby..semoga semua urusan sis dpermudahkan

Bertabah la