Berapa lama untuk keguguran lengkap??

mommy semua, sy nak tanya, doc dah sahkan jntung baby dah berenti 12w. jd doc bg masa 2 minggu utk baby keluar sendiri je. 27/7 nti appoitmnt lg. sekarang sy cuma rasa sakit2 biasa aje. tak rasa senggugut mcm doc ckp. darah keluar sikit2 warna coklat. berapa lama ye baby ni akan keluar habis? bila sy perlu start berpantang. skarang sy boleh kerja macam biasa kan? ada cara ke utk bantu keluar cepat? #Bantu #ingintahu #tolongbagitahusaya

1 Balas

bergantung , kadang dia tak turun , jadi memang kena cuci kalau tak akan effect pada si ibu, takut ada jangkitan . saya keguguran lengkap sehari . petang tu keluar , petang tu jugak cuci . sebab time tu saya memang ada kat kecemasan sebab terlampau sakit . masa jalan nak baring ke katil hospital untuk scan , dia keluar . terus doktor scan dan check ikut bawah . cuci² terus sebab dah confirm ketulan yang keluar tu adalah kantung