Cyst

Hi mommy semua sy bru scan harini tp bile scan doc ckp mcm ade cyst.. X tau nk rse ape sbb sgt risau bile dpt tau.. Tp Doc ckp dtg lg 2 mggu utk double confirm.. Jika btl boleh ke cyst ni hilang semasa prgnant.. Jika tdk bahaya ke utk baby ?

3 Balas

Saya ada jumpa pakar o&g cyst akan hilang apabila baby membesar dalam 20 minggu ke atas akan hilang doktor cakap..sis jgn stress..doa bebanyakk InshaAllah tadakk pape