Denyutan jantung / tendangan manja baby usia 19 weeks 3 days

Hi asslm mommy semua, sini saya nak kongsi sedikit hari gembira saya, berapa hari ni denyutan dan tendangan baby saya semakin nampak dan rasa sangat , alhmdullah baby aktif 😭🤲❤️doakan saya mommy semua semoga baby terus aktif dan sihat selalu ❤️❤️❤️❤️#firstbaby

2 Balas

Hi wassalam. Alhamdulillah. Enjoy the moment ya. Itulah kelebihan seorang ibu. Aamiin moga diberi kesihatan selalu 💕

alhamdulillah. semoga dipermudahkan insyaallah, aminnn 😊