Susu Anlene

Hi mommy semua, saya pregn 28w boleh tak saya minum anlene flavor coklat ni ?tiada effect sma kandungan saya ke? Ni 1st baby

Susu Anlene
2 Balas

Kalau boleh elak kan minum susu yg bperisa Masa pregnant sis,sbb Tak baik utk kesihatan Dan baby dkt dlm.Minum Milo kdg boleh bt sstgh org tu sembelit Dan kalau Tak biasa susu bperisa ni boleh myebabknan kita ada mslh dgn gdm klu kerap sgt minum..lbh baik minum susu ibu pregnant .

4y ago

Okey tq sis 😘

Jaga-jaga minum susu yang berperisa. Biasa gula banyak dari yang susu plain