SPOTTING PERIOD ATAU PENEMPELAN

hi mommy semua. saya lagi due 4 hari nak period. ni spotting penempelan atau nak period? upt tak check sebab takut fakehope. dah dua kali chemical pregnancy😐 sorry gambar agak tak menyenangkan

SPOTTING PERIOD ATAU PENEMPELAN
2 Balas

Ada simptom pregnant lain tak ? saya ada keluar macam ni jugak and rasa badan tak sihat pastu cramp bawah perut check upt 5 hari sebelum period memang naik double line terang. Kalau nak confirm sis tunggu after delay period 3 hari baru check upt

9mo ago

ada sis. after spotting ni ada mual and cramping bawah perut. tapi cycle ni saya dah period. now tengah tunggu next cycle🫠

maybe nak period kot