2minggu masih 1cm

Hi mommy semua ,saya due 13/9 nie..selama 2minggu masih 1cm..docter cakap baby belum turun lagi tapi laluan lembut dan nipis ..contraction pun tak de lagi..,yang nie anak ke 6,kelima czer .yang nie nak try normal docter tak bagi induce ..gdm tak de baby semua ok .contraction jea tak datang.ada yang boleh bantu ke untuk datang contraction.yang yang dulu czer pastu dapat bersalin normal ke #sedihsangat

1 Balas

biasa bt senaman.. berjalan kaki setengah jam. senaman kupu2 ngn senaman kedua tapak kaki.kdg2 bile dah ramai ank betul2 nk bersalin baru bb turun

4w ago

sis bc innafatahna lakafathammubinaa urut dr atas hingga ke bwh perut dgn niat Ya Allah mudahkanlah proses bersalin ku dgn semudah mudahnya.. sy dh try dan berhasil dgn izin Allah 😊