3rd Degree tear

Hi mommy semua , saya dh bersalin 7/11 haritu . Saya punya koyak 3rd degree . Skrg dh 1/2/2020 , tapi masih rasa ngilu dibawah . Suami kata luka dh elok and dh cantum , cuma Saya down sgt . Ada tk mommy2 yg sama nasib mcm saya . Koyak 3rd degree 🥲 skrg saya takut utk tggu hari ke 100 . Takut nak bersama dengan suami 😭 saya tak readyy 😢 boleh tak mommy2 yg senasib dgn saya bg kata2 semangat . Saya takut sgt . Smpi skrg saya tk berani sentuh tmpt jahit . Nak tgk pun takut 😭#firstbaby #1stimemom #bantusharing

12 Balas

bincang dengan suami adalah yang terbaik. luahkan isi hati mu dan sama² berbincang.

bincang elok2