Keluar keputihan warna coklet

Hi mommy semua.. saya bru lgi kat sni .. sy nak tnya .. sy da 3 minggu tak dtg period.. mggu prtama cek -ve ... mggu ke dua cek lgi still -ve .. mggu ke tiga buat ultrasound kat klinik doktor kata kosong lgi.. rahim sihat.. jdi sy pikir mgkin blum rezeki... tpi ada stu masa lepas bersma ngan suami tiba keluar lendir putih bcampur darah coklet ... ade ke yg serupa ngan saya? ada ka itu tanda hamil atau pun darah haid yg da lama tak kluar? tolong la sy ... 🙁 #seriusnanya

1 Balas

Hi puan. Ada check tak kitaran haid puan? Kebiasaanya.. Bila period x dtg around 1-2 weeks.. InshaAllah pregnant. Tpi puan dah lbh 3 minggu. Puan jgn stress ye. Takut stress ble mghlg jgk. #TAPSupermoms #TAPactiveusers