Sakit bahagian ari ari

Hi mommy semua , normal ke kalau sakit area ari ari macam rasa cramp period ? saya skrg dah 15 weeks

3 Balas

Sy 14w pn kadang2 sakit ari2 mcm cramp period tapi ramai mommies ckp normal, rahim tgh mgembang sbb bby mmbesar. Selagi tak sakit sangat mcm sengugut dan takda bleeding insyallahh ok. Kita positif je doakan bby sihat2 sllu

Sis ada nak gi scan ke? Sakit pun sakit ari2 kejap2 je la. Sama la 15 week skrg nii

normal