Bersalin swasta , pengalaman dan cost

Hi mommy semua , nak tanya pengalaman bersalin di private hospital dan cost totally? First baby share please 😘#1stimemom

2 Balas

Sy ada pengalaman bsalin kerajaan dan swasta. Terus terang swasta sy tak ada trauma atau stress. Kerajaan ni, kita kena byk berdikari dan belajar urus diri sama2 baby lps bsalin wlpun dlm keadaan berjahit dan sakit. Nurse tk jaga kita sgt. Terlalu ramai pesakit nak diurus, sakit apa kita tanggung sendiri. Jahit bawah pun tk bius mmg sgt2 trauma dan sakit lebih dr bersalin. Swasta dr kita sakit smpi bsalin, ada jer peneman disisi. Anak pun dijaga dan kita boleh rehat sepenuhnya.

akak ipar sy brsalin dkt swasta..sehari je ikut kos prwatan semua 5k.tpi dsbabkan smpai 3 hri..so rm10k semua..tpi tu dkt Kota kinabalu la..xpasti swasta yg lain mcm mna

3y ago

u wc sist♥️😉