Lewat period

Hi mommy semua. Nak tanya pendapat mommy, saya ada baby 6 bulan n full bf. Sekarang saya dah lewat period 2 bulan. Tapi bila check upt negative. Saya just fikir mungkin sbb hormon. Tapi agak bimbang jugak. Mommy rasa sebab ape ye? #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

anak sy 7 bulan..full bf juga sis..sy pon lewat period..masa brpantng elok je period..sejak2 ni da 2x period lewat..last month lewat 4hari..bulan ni hmpir 10hari lewat..cek upt negatif..sy pulak xpakai apa2 prancang..cuma kalau brsama pakai sarung aja..pon risau juga..😅

Ada ambil perancang? Mungkin sbb fully bf pun ye jugak.. hormon kot..